A day off

Igår var jag ganska sömnig måste jag medge så jag hade en ledig kväll och lyssnade på musik och läste Elle. Jag tycker om kläder. Det är vackert. Estetiskt med färg och form. Det väcker kreativitet och inspiration. För mig är det ett sätt att låta hjärnan vila.  Återhämtning behövs. Det verkar som om det blir ganska starka färger till hösten. Jag behöver köpa en kappa och håller på och ser efter hur den ska se ut. De kläder jag har är nog ganska tidlösa. Jag har kläder som jag använt i 15 år som jag fortfarande använder. Så det kommer nog att ta tid att hitta en kappa eftersom jag ska använda den så länge.

Jag håller på och gör små justeringar i min bok. Det är så svårt att hitta synonymer som exakt beskriver en känsla. För att vara precis så blir meningarna och orden själva innebörden. Min dröm är att bli författare, fast inte på heltid.

Ibland är det bra att tänka på just ingenting. Så fotot ovan är just bara ett foto. Man kan alltid göra olika associationer. Jag kanske tänker på de trägolv som jag är uppvuxen med. Någon form av trygghet. Stabilitet. Kvalitet som håller i århundraden.

Jag har även tjejmilen i åtanke idag. Träning är också någon form av mentalt träning. Just nu så måste jag prioritera att undvika skador. Måste medge att jag är lite avundsjuk på de som får ägna sig heltid åt idrott. Det ska bli så spännande att se finnkampen!

Ha en bra torsdag!

Anna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *