Att möta kärlek

Några rader ikväll. Tänkte först inte skriva någonting men så ångrade jag mig. Kvällens rubrik är kanske livets svåraste. Min bok jag skriver handlar om kärlek som är väldigt svår att definiera. Kärleken. Det är nog någonting väldigt individuellt och personligt. Olika från person till person. Jag har nog blivit rädd för att möta kärlek. Det är nog därför jag har valt att leva själv i flera år. Jag skriver om kärlek istället. En hyllning till livet.

Länge sedan jag skrev någon dikt. Har inte riktigt haft inspiration eller så är det så att jag har mitt fokus på min bok. Just nu så försöker jag finna någon balans i mitt språk. Vissa meningar kan bli som poesi. Det är vackert med språk. Kärleks substitut för mig.

Tycker om att fånga ögonblick när jag är ute och promenerar eller tränar. Den här sommaren har varit otroligt fin. Fotot ovan är både vackert och på samma gång motbjudande.

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *