Body and mind

Det har varit en helt underbar dag. Jag hoppas att det blir en lika fin dag imorgon. Denna helg är dedikerad till träning och vila. Har ju haft en skada i vaden som jag har fått vara väldigt försiktig med. Inget korsband som är av utan det är någon form av muskelinflammation. Jag ska vara med på tjejmilen och har ju tränat för den under sommaren så det skulle vara en stor besvikelse att inte kunna vara med.

Jag är noggrann med uppvärmning så jag promenerade fyra kilometer och sedan kunde jag testa vaden med lätta steg. Det blev nog ungefär 8-9 km jogging. Kanske inte lika fort men jag siktar på en tid runt 60 minuter.

Det är en väldigt fin kväll. Jag ska göra allt för att bevara sommarkänslan inför hösten. Det kommer att behövas. Träning ger verkligen energi och det ger mycket feel good.

Önskar en fortsatt trevlig kväll!

Anna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *