Free mind flow

Jag har precis varit ute och löpt. Det är tjejmilen snart och målet är att ta mig runt banan utan att stanna och det tror jag kommer att gå bra. Ikväll så var målet inte att träna utan att njuta av den vackra kvällen och låta hjärnan få slappna av. För mig så är det ett så kallat “free flow”. Benen känns ibland trötta men då har jag hjälp av runkeeper som håller reda på mig. Ikväll så provade jag så kallade kompressions tränings tights. Första gången jag provade dem så kändes det väldigt obehagligt, men de var ok.

Funderade lite kring så kallad decision making. Vad jag minns så finns det mycket av decision making i området innanför pannloben, det så kallade prefrontala kortex. Varför man väljer att göra vissa saker. Varför och hur man gör olika val under livets gång. Den så kallade fria viljan. Min bok jag skriver handlar om den fria viljan, men det kanske lite otydligt skrivet. Hur mycket man egentligen kan styra sitt liv. Intressant tycker jag.

Bon nuit mes chers amis!

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *