Friday evening

Jag har sådan lust att skriva på engelska men eftersom jag arbetar med min bok så måste jag skriva på svenska. Det har varit en fin dag idag. Varmt i Stockholm. Promenerade lite nu på kvällen och det är lugnt i Stockholm. Behagligt.

Jag har tänkt en del på mitt skrivande idag. Det går framåt. Men det är så svårt att skriva när man inte riktigt känner för att skriva. Därför är det bra att skriva här. Tänker på de som är författare på heltid. Imponerande. Jag måste ha den där kreativa känslan inom mig för att jag ska vara nöjd.

Ibland är det bra att unna sig någonting. Tycker om de här krämerna. Feel good krämer. Vet inte hur många som läser det här men hoppas att ni får en bra fredagkväll!

Anna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *