Funday

Det är sommar idag i Stockholm och det är ganska otroligt eftersom det snart är september. Men det förtjänar vi som bor i Norden eftersom det är så många månader med mörker och snö som väntar. Jag var lite sömnig idag men eftersom det är ganska svalt och behagligt på förmiddagen så blev det tidig träning. Det är så vackert i Stockholm. Häftigt att kunna nästan vara på landet mitt i stan. Såg fina hästar, mycket grönska (fotot nedan nära Nordiska museet) och det verkar vara en strålande dag för glassförsäljning.

Idag när jag motionerade så tänkte jag mycket på vatten. Började tänka på vatten eftersom vattnet inte var klart där jag löpte, det var dessvärre ganska grumligt. När jag läste så vill jag minnas att människokroppen består till ungefär 2/3 av vatten. Celler innehåller ju vatten så det är väl den del av den dolda volymen. Längs Strandvägen finns information om Stockholms vatten som ni ser ovan.

Denna vecka har jag även tänkt på världsnatur fonden som jag är medlem i. Det finns så många utrotningshotade djur så jag önskar innerligt att de kommer att finnas kvar. Ibland ser jag på naturprogram för att påminnas.

Nu har jag en stund kvar på dagen som jag ska ägna åt att putsa på min bok. Innehållet är ju klart men det ska ju vara trevligt att läsa också.

Ha en fortsatt fin söndag!

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *