Health, body and soul investment

Den här helgen har verkligen varit i träningens tecken. Härligt tycker jag. En hel helg bara för träning. Jag tränar ibland body combat. Nu var det länge sedan, men på något sätt så känns det bra med den sortens träning. Det är lite ledsamt tycker jag att man inte kan känna sig helt trygg när man promenerar ensam. Bra med lite självförsvarsträning.

Igår var det en härlig dag. Förmiddagen började bra. Som en fin sommardag. Blå himmel, lagom varmt och sedan känslan om folkfest. Jag mötte upp mina kollegor och vi genomförde tjejmilen. Plötsligt, vid starten, så började det regna väldigt mycket. Ganska kraftigt till och med. Det blev kallt och jag kände att jag bara ville komma igång med löpningen för att återfå värmen. Det var väldigt mycket folk. Alla var laddade. Det som är bra med tjejmilen är att man kan välja sin egen takt och det som är av störst vikt är att ta sig runt banan.

Regnet gav med sig. Musik flödade längs banan som var sporrande. Det behövdes. Jag började känna av lite lätt mjölksyra vid 8 km så det var bra med lite socker i form av dextrosol. Jag visste att det väntade en lättare uppförsbacke på slutet så den energin behövdes.

På kvällen hade vi eftersnack. Väldigt trevligt. Från mitt nuvarande arbete och dessutom fick jag återse en vän, tillika tidigare kollega, som jag inte träffat på några år. Tiden passerar som sagt. Vi räknade ut att vi lärde känna varandra för 21 år sedan, så det är ett tag sedan.

Det åskade ganska mycket igår kväll. Regnet fortsätter idag. Jaghar varit iväg på träning och även fast det var lite träningsvärk från igår så tänker jag alltid att man inte behöver prestera till 100% utan jag brukar känna av dagsformen och anpassa mig till den för att undvika skador.

Nu var det ett tag sedan jag skrev på min bok. Jag har helt enkelt inte haft tid. Men det är nog ganska hälsosamt att låta den vila och mogna. Degen måste ju jäsa innan den gräddas. Så är det ju bara.

Ha en fortsatt bra söndag!

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *