Hej igen!

Det är lite speciellt med söndagar tycker jag. Jag har lärt mig att ta det lugnt på söndagar. Det var när jag bodde i Norge som jag märkte att det är ganska behagligt att inte göra så mycket. Allt är stängt i Norge mer eller mindre. Det var lite ovant att inte kunna gå ut och kolla i butiker t ex. Inte för att jag brukar handla så mycket, men ändå. Finna inspiration. Vid närmare eftertanke så var det så i Frankrike också. Bagerier var öppna. Det går ju inte att vara utan baguette till en fransk måltid. Baguette är som mjölk i Sverige. Vill man veta prisläget så ska man prata mjölkpris i Sverige och baguette i Frankrike.

Jag är ju ganska korkad. Minst sagt. Som inte publicerar mina dikter och tar betalt för dem. Väldigt korkat till och med. Men, som jag skrev förra gången så passar den inte in i min bok som jag skriver. Och just då, så passade den dikten in väldigt bra i mitt liv. Jag får skriva flera helt enkelt.

Idag så är det en grå och mulen dag i Stockholm. Jag väntar på inspiration för att skriva min bok. Försöker att inte tänka på utrikespolitiska kränkningar mot Sverige. Det är ju så många ubåtar hela tiden. Jag läser ju nyheterna, så det gäller ju att följa med i både utrikes- och inrikes politik.

Läste en intressant artikel i Aftonbladet om politiker som inte begriper. Det farligaste, enligt min mening, är när det finns de som tror att de kan och vet fast de egentligen inte vet någonting alls. Vem vet, inte jag.

Ønsker dere en fortsatt fin dag!

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *