Hej vänner

I Norge så går man väldigt mycket på tur under helgerna. Härligt att vara ute i naturen. Jag tycker ju, som ni kanske har märkt, om historia. För några år sedan så hade jag förmånen att få vara med på den Beridna Högvakten i Stockholm. Det blev en söndagsutflykt i Stockholm. Mycket trevlig. Och framför allt, osedvanligt bra guidning.

Hästar är så fascinerande. Fotot nedan visar pukhästarna. Den ena hästen heter Oden, men jag minns inte namnet på den andra hästen. Kanske någon kan hjälpa mig. Vackra hästar och vacker musik i trivsam miljö. Se så söta de är med huvudena mot varandra. August Strindberg hade någon koppling till platsen (se fotot ovan) som jag någon gång kommer att fördjupa mig mer i. Han hade kanske skrivit en bok där.

Det finns väldigt mycket att se i Stockholm med all den intressanta historia som finns.

Önskar er alla en fin söndag. anna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *