Hej vänner!

Igår lyssnade jag på Alzheimerdagen vid Aula Medica, Karolinska Institutet i Stockholm. Det var ett väl komponerat program där vetenskap blandades med sång, humor och allvar. Många professorer, däribland Agneta Nordberg som återigen påminde om betydelsen av tidig diagnostik. Något som är värt att poängtera är att man bör fokusera på friskfaktorer. Inte bara riskfaktorer. Vilka är dina friskfaktorer?

Fångade denna bild (se ovan) av Aula Medica. Gillar kontrasten där gammalt möter nytt. Påminner om pyramiden på gården vid Louvren i Paris. Det blir på något sätt en förening som mynnar ut i nutida.

Idag skall jag ägna mig åt att skriva på min novell. Fick ett fint uppslag igår till nästa bok. Om det blir en nästa bok så kommer jag att ägna den åt minnets värld.

Ha en bra dag!

Anna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *