Kåseri

Ikväll skriver jag på svenska för ovanlighetens skull. Jag vet ju inte hur många eller vilka som läser det här men det kanske är några som är svensktalande. Kåseri är ett ganska intressant begrepp. Att skriva om någonting som berör, reflektera över händelser etc.

Att vara kvinna i dagens samhälle är en utmaning. Kvinnor som hjälper kvinnor är väldigt vanligt i Sverige. Jag har fått så oerhört mycket stöttning av väninnor genom tider så jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade haft väninnor. Så kvinnor som hjälper kvinnor är fantastiskt. Vet inte hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade haft stöttning av mina medsystrar.

Ikväll så var jag på Barre. Väldigt roligt måste jag säga. Att bejaka sin kvinnlighet. Att få vara ballerina för en kväll. Tyvärr, eftersom jag lever ensam, så har jag lärt mig att jag måste kunna en del självförsvar. I kontrast till kvällens Barre. Det ger på något sätt en form av trygghet. Kanske falsk trygghet. Men livets kontraster ger mycket krydda. Och vad vore livet utan salt och peppar?

Märkligt att skriva på svenska. Har blivit så van vid engelska. På något sätt har det blivit lättare att uttrycka mig på engelska. Nästa gång fortsätter jag skriva på engelska. Och tills dess önskar jag dig allt gott!

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *