Late night show

Hej! Här är några rader från mig. Har chillat ikväll. Alltså inte gjort någonting vettigt. Jag behöver sådana kvällar.

Det är ganska märkligt. Det är bara på sommaren som jag tycker som bäst om glass. Visst kan jag äta glass på vintern men det är inte alls samma känsla. Jag försöker att intala mig själv att det är ok att äta glass för att det är sommar. Väntar på att min vad ska läka så jag kan träna igen. Dessvärre så är det inte lätt att hitta vetenskapligt belägg för att glass påskyndar läkningsprocessen. Tyvärr måste jag säga.

Jag håller på att samla tankar och energi för att lyfta fokus framåt några månader. Tänker på min bok som snart har mognat färdigt. Jag kommer kanske att få frågor varför jag skriver om barn eftersom jag inte har några egna barn. Det har helt enkelt att göra med att jag har behövt bearbeta tid. Det har väl också att gör med att jag inte har funnit min käresta ännu. Eller han mig. Det får ta tid. Men jag längtar till den dagen. Den är värd att vänta på.

Promenerar ibland en del. Fotot ovan är från en fin vår-försommar promenad.

Sov gott!

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *