Midsommar

Jag känner mig lite kluven. Jag skulle vilja skriva på engelska för att nå så många läsare som möjligt, men jag märker att jag behöver skriva helt på svenska för att kunna fortsätta med min bok. Ledsen för det.

Jag har behövt de här veckorna för att återigen kunna se på det jag har skrivit. Språk är ju någonting som hela tiden utvecklas med tiden, och att hitta en balans mellan god svenska och min egen så kallad skrivstil är inte helt lätt. Men jag tycker om utmaning. En helt ny utmaning som jag aldrig provat på. Det är ju min första skönlitterära bok så jag vill ju kunna känna mig nöjd.

Det är snart midsommar. En av årets största helger. Igår var jag i Göteborg och tider förändras. Det var en helt underbar dag. Jag kände faktiskt att det är en annan luft i Göteborg som jag aldrig tänkt på tidigare. Havsluft. Härligt. Frihet. Det är nog därför jag är så förtjust i hav. Den oändliga frihetskänslan. Att sitta på en en klippa och låta ögonen vila på havets horisont är som balsam för själen.

Glad midsommar!

Anna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *