Småregnigt och mulen dag

I Sverige så är det lite av väder hets. Man måste passa på att njuta av det vackra vädret medan det är. Som igår. Idag regnar det. Man får göra det bästa man kan för att få fina sommarminnen som man sedan behöver under vintern.

Skrev några rader om läkemedel som kommer från naturen. Många använder energidrycker som jag personligen tycker att man skall använda med måtta. Ämnen från naturen kan vara mycket potenta. Det är bra att det är åldersgräns.

Jag håller på och samlar energi inför helgen. Att skriva kräver ett visst fokus. För att försöka skriva någorlunda intressant. Mina tankar kretsar kring att växa upp med dubbla identiteter och likhet inför lagen.

Det märks att sommaren håller på att klinga av. Allt fler är tillbaka från sina semestrar. Hösten är en vacker årstid. Efter att ha varit i Tärnaby så har min lust för att åka skidor väckts till liv. Det var länge sedan jag stod på ett par slalomskidor. Undrar om jag minns. Tror nog det. Muskelminnet finns bevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *