Tristan och Isolde

Jag gillar att skriva. Jag vet inte hur många som läser det här egentligen. För att avslöja, så är jag inte så bra på datorer. Det finns en funktion som visar statistik men den verkar inte vara så pålitlig. Svårt också att välja svenska eller engelska. Helst både och. Att skriva har blivit ett beroende för mig.

Jag gillar musik väldigt mycket också. Ganska stor variation. Faktiskt. Igår lyssnade jag på Lisa Miskovsky. Träning och musik är en väldigt bra kombination av två nöjen. Det tar tid att nå sin idealform. Särskilt om man vill behålla den. Det är en utmaning att kunna känna sig nöjd. Att inte tänka att gräset är grönare på andra sidan. Utan jag är nöjd. Balans.

Tristan och Isolde är för mig förknippat med många känslor. Dramatik. Öde. Vackert öde. Livsöde. Något jag minns från litteraturhistoria lektionerna.

Just nu är denna min passion. Mina livliga associationer. Men så är det.

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *