Tropical evening

Hej!

Sen kväll, men jag känner för att skriva några rader. Jag kunde inte motstå frestelsen, det är sista delen av sommaren, så det blev glass ikväll. Igen. Och så träffade jag moster som hastigast. Avrundar nu kvällen med att skriva i sällskap med en kopp the. Det är the tider nu och honungen kommer väl till pass. Har inte ägnat mig så mycket åt teoretisk farmakologi, men det kanske blir mer nu när det blir the kvällar igen. Förutom mitt försvar förra gången.

Igår så hade jag stort test av min vad. Jag var tvungen att undersöka vilken belastning den skulle tåla, om jag kan vara med på tjejmilen på lördag. Det föll väl ut så jag ser verkligen fram emot lördagen. Vädret ser lite ostadigt ut, men så länge regnet inte vräker ner är det ok. Skulle gärna vilja jogga på kvällarna men efter det man läser i tidningarna så är tryggheten inte stor i dagens samhälle.

Jag har inte varit på landet på ett tag så jag påminner mig om fina promenader med fotot ovan. Kanske ett brutalt foto, men det illustrerar svårigheten att se helheten.

Ha det gott så länge,

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *